Alearning
accountΣύνδεση cartΚΑΛΑΘΙ
Logo cart
Το καλάθι μου 0 προϊόντα
Αρχική Σχετικά με εμάς Ειρήνη Κακούρα

Ειρήνη Κακούρα

Με ένθερμο ενδιαφέρον ξεκίνησα τις σπουδές μου το 2015 στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με βαθύ αίσθημα εκτίμησης, συγκίνησης, αλλά και ευθύνης κράτησα το πτυχίο στα χέρια μου τον Ιούλιο του 2019.

Το 2017 με υποτροφία του ΙΚΥ πραγματοποίησα πρακτική άσκηση (Erasmus+) στο Λονδίνο σε Κέντρο Ημέρας ατόμων που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού (“St Mark’s Social Education Day Service for People with Autism and Learning Disabilities”). Το 2018 και 2019 πραγματοποίησα πρακτική άσκηση σε όλες τις δομές της Ειδικής Αγωγής σε σχολεία του Νομού Μαγνησίας, υπό την επιστημονική καθοδήγηση και υποστήριξη της αξιότιμης κυρίας Τζιβινίκου, τις πολύτιμες συμβουλές που μου παρείχε κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου και που γενναιόδωρα συνεχίζει να μου παρέχει μαζί με την τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Είτε με τυπικό ή διαφορετικό τρόπο… Άλλοτε με μουσική, με γραφή Braille ή νοηματική, με μολύβι ή υπολογιστή… Μπορούμε να κλέψουμε ένα χαμόγελο των παιδιών. Και αυτό το χαμόγελό τους είναι η δική μας επιτυχία!

Alearning

Ξεκινήστε να λαμβάνετε τη νέα γενιά εκπαιδευτικής υποστήριξης

Μαζί, ξεπερνάμε τα εμπόδια

Δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες